Ventspils Digitālais centrs aicina pieteikties “Minecraft skolai”! | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centrs aicina pieteikties “Minecraft skolai”!

No 9.  līdz 26. janvārim skolēni vecumā no 10 līdz 12 gadiem aicināti izmantot iespēju un pieteikties “Minecraft skolai” Ventspils Digitālajā centrā, kuras ietvaros būs iespēja apgūt jaunas zināšanas un sadarbības prasmes ar Minecraft spēles izglītojošo versiju “Minecraft: Education Edition”.

Mācības “Minecraft skolā” būs interesantas un aizraujošas gan skolēniem, gan arī pedagogiem. Skolēni virtuālajā vidē gūs jaunu pieredzi un interesantā veidā apgūs mācību vielu. Savukārt pedagogi apgūs, kā pielietot spēli mācību procesā, kā vērtīgu rīku mācību vielas nodošanai skolēniem. Projektā “Mincraft skola” piedalīsies pieci Ventspils Digitālā centra pasniedzēji.

Skolēni mācības “Minecraft skolā” uzsāks 1. februārī. Nodarbības skolēniem kopā ar pedagogiem plānotas 1. un 15. februārī, kā arī 1. un 22. martā no plkst. 15:00 līdz plkst. 18:00. Projekta varēs piedalīties 8 skolēni, bet ja interese būs lielāka, Ventspils Digitālais centrs plānos apmācības arī turpmāk.

Pieteikties apmācībām iespējams šeit: ej.uz/minecraftskolu.

Papildus informācija par “Minecraft skolu” pieejama, rakstot uz e-pastu pulcini@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Izglītības projektu “Mincraft skola” īsteno “Microsoft Latvia” sadarbībā ar “Datorzinību centru”. Projektā piedalīsies pedagogi un audzēkņi no Rīgas, Jelgavas un Ventspils, kopumā 15 skolotāji un 20 skolēni.