Ventspils Digitālais centrs – populārs ekskursiju galapunkts skolēniem un pedagogiem | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centrs – populārs ekskursiju galapunkts skolēniem un pedagogiem

Arvien vairāk skolēnu un pedagogu no visas Latvijas apmeklē Ventspils Digitālo centru, lai piedalītos interesantās tehnoloģiju darbnīcās. Digitālā centra darbnīcas ir iecienītas kopš 2017. gada rudens, kad Ventspils skolēniem pieejamās bezmaksas tehnoloģiju nodarbības darbnīcu veidā tika piedāvātas arī skolēniem no visas Latvijas.

Maija mēnesī ekskursijā uz Ventspils Digitālā centra radošajām darbnīcām pieteikušies 270 skolēni  un pedagogi no dažādām Latvijas vietām – Liepājas, Kandavas, Alsungas, Kuldīgas, Lielupes un pat Rīgas.

Visvairāk meistardarbnīcām pieteikušies 2. līdz 6. klašu audzēkņi. Skolēni iecienījuši “Digitālās mājturības”, “3D pildspalvu” un “Robotikas” darbnīcas. Bērniem pieejamas arī “Digitālā foto un video”, kā arī “Datorgrafikas” darbnīcas.

Ar tehnoloģiju pielietošanu mācību procesā maijā Ventspils Digitālajā centrā iepazīsies arī PII “Pasaka”  starptautiskā projekta ERASMUS pedagogi no Itālijas, Grieķijas, Polijas un Latvijas.

Ventspils Digitālais centrs ir skolēniem un skolotājiem atvērta iestāde, labprāt pie sevis uzņemot skolēnus un skolotājus, tos izglītojot dažādās tehnoloģiju prasmēs.

Lai pieteiktos ekskursijā uz radošajām tehnoloģiju darbnīcām, interesenti aicināti zvanīt pa tālruni 28632351 vai rakstīt e-pastu uz pulcini@ventspils.lv. Nodarbību saturu Ventspils Digitālā centra pasniedzēji pielāgo attiecīgi skolēnu vecumam.