Apskatāma fotokursu dalībnieku darbu izstāde | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Apskatāma fotokursu dalībnieku darbu izstāde

No ceturtdienas, 17. novembra, Ventspils Digitālajā centrā iespējams apskatīt fotoizstādi, kas veidota no mācību kursa “Fotografēšanas pamati” laikā dalībnieku uzņemtajiem foto.

Pasniedzējas Jekaterinas Karpovas vadībā draudzīgā un radošā atmosfērā kursu dalībnieki iepazinās ar fotografēšanas pamatprincipiem, dažādām tehnikām un žanriem, kompozīcijas un vizuālās komunikācijas pamatiem. Mājas uzdevumos teorētiskās zināšanas tika praktiski izmēģinātas ar savām fotokamerām un iegūtās fotogrāfijas diskusiju veidā tika kopīgi izvērtētas un analizētas, lai kursantiem veidotos izpratne par to, kā iegūt labu, kvalitatīvu attēlu.

Dalībnieki atzinīgi novērtē gūtās zināšanas un pasniedzējas profesionalitāti. Apmācību dalībnieks Zigismunds Katkevičs par kursiem saka: “Esmu ļoti apmierināts – uzzinājām daudz noderīga. Patika atmosfēra, kādā strādājām. Nodarbības bija interesantas, jo noritēja draudzīgā un radošā gaisotnē. Pasniedzēja mūs mudināja ne tikai izteikt domas kādā jautājumā, bet arī uz dziļāku analīzi, radošu domu”.

Ventspils Digitālais centrs atzīmē jau sesto izlaidumu mācību kursam “Fotografēšanas pamati”. Interesenti aicināti novērtēt dalībnieku rezultātus un aplūkojot fotoizstādi.

Fotoizstāde būs apskatāma līdz 2017. gada 1. martam.