Pasākums IKT nozares pārstāvjiem “Ventspils ICT cluster Meetup” | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Pasākums IKT nozares pārstāvjiem “Ventspils ICT cluster Meetup”

Otrdien, 22. novembrī, Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde “Ventspils Digitālais centrs” un uzņēmums “Accenture Latvia” organizē pasākumu “Ventspils ICT cluster Meetup”. Pasākumā aicināti piedalīties Ventspils informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) nozarē strādājošo uzņēmumu un iestāžu pārstāvji. Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar dažādām jaunākajām tehnoloģijām.

Pasākumu vadīs jauno tehnoloģiju zinātājs un tehnoloģiju bloga Kursors.lv vadītājs Kristaps Skutelis. Īpašie viesi būs uzņēmumu “Accenture Latvia” un “TestDevLab” pārstāvji, kas pastāstīs un demonstrēs paplašinātās realitātes tehnoloģiju “Hololens”, virtuālās realitātes tehnoloģijas “HTC Vive” un “Oculus Rift”, kā arī klātesošie tiks iepazīstināti ar automātisko aplikāciju uzstādīšanu un laišanu ar serveru virtualizācijas tehnoloģijām “Docker” un “Swarm”.  Pasākums norisināsies Ventspils Galvenajā bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, Ventspilī.

Pasākuma programma:

17:00 Uzņēmuma „Accenture Latvia” prezentācija par paplašinātās realitātes tehnoloģiju “Hololens”;

17:40 SIA "TestDevLab" prezentācija par virtuālās realitātes tehnoloģijām “HTC Vive” un “Oculus Rift”;

18:20 Uzņēmuma „Accenture Latvia” prezentācija par automātisko aplikāciju uzstādīšanu un laišanu ar serveru virtualizācijas tehnoloģijām “Docker” un “Swarm”;

19:00 Uzkodas, informācijas un pieredzes apmaiņa neformālā gaisotnē.

 

Dalība pasākumā ir bez maksas. Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā līdz 21. novembrim www.ej.uz/clustermeetup2 vai šeit:

Video no pirmā "Ventspils ICT cluster meetup" pasākuma