Ventspils Digitālais centrs aicina uz foto kursiem | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centrs aicina uz foto kursiem

Ventspils Digitālais centrs aicina interesentus uz foto kursiem. Rudens Latvijā ir laiks, kad daba izrāda savu krāšņumu it visā - kokus pārņem zelta toņi, kas izstaro siltumu vēsajos rudens vakaros, un bieza migla pārņem plašās pļavas. Šis ir īstais laiks, kad iemūžināt rudens radītās noskaņas fotogrāfijās.

Foto kursi Ventspils Digitālajā centrā noris jau sesto reizi un tie ir ieguvuši lielu popularitāti iedzīvotāju vidū. Apmācību kurss “Fotografēšanas pamati” būs piemērots cilvēkiem ar nelielu pieredzi fotografēšanā, kā arī tiem, kuriem fotografēšana ir jauns izaicinājums. Nodarbības vadīs Jekaterina Karpova un kursantus iepazīstinās ar fotokameras uzbūvi, fotografēšanas pamatprincipiem, dažādām tehnikām un žanriem, kompozīcijas un vizuālās komunikācijas pamatiem.

Lai nodarbībās iegūtās zināšanas nostiprinātu praktiski, ieteicams uz apmācībām ņemt līdzi savu fotoaparātu un veikt mājas uzdevumus, lai pēc tam kopīgi analizētu patstāvīgi paveikto.

Nodarbību vadītāja Jekaterina Karpova ar fotomākslu nodarbojas jau vairāk nekā 10 gadus un turpina pilnveidot savas prasmes dažādos fotokonkursos un semināros. Māksliniece ir piedalījusies vairākās gan vietēja, gan starptautiska mēroga fotokonkursos un izstādēs, ir izstrādājusi vairākus lielus foto projektus un organizējusi personālizstādes. 

Nodarbības notiks pirmdienās un trešdienās no plkst. 17:30 līdz 19:00. Apmācības notiks 12 nodarbībās (24 akadēmiskās stundas), pirmā nodarbība 26. septembrī, pieteikšanās līdz 22. septembrim. Maksa par mācībām – EUR 5,00 par nodarbību vai EUR 60,00 par visu kursu.

Pieteikties kursiem iespējams elektroniski: www.ej.uz/fotokursiem6 , papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.