Aicina atbalstīt Ventspils skolotāju “Platīna peles” balsojumā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Aicina atbalstīt Ventspils skolotāju “Platīna peles” balsojumā

Sākusies balsošana par Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju balvas “Platīna pele 2017” finālistiem. Starp finālistiem kategorijā “Labākais e-skolotājs” iekļuvusi ari Ventspils Digitālā centra un Ventspils 2. pamatskolas skolotāja Ilze Grinfogele.

Ilzei Grinfogelei kopumā ir 25 gadu pedagoģiskā darba stāžs, iegūts maģistra grāds matemātikas didaktikā. Skolotāja ir Ventspils Digitālā centra pulciņu “Programmēšanas pamati” un “Datorzinības 1. klasei” skolotāja, kā arī Ventspils 2.pamatskolas informātikas un datorikas skolotāja un direktora vietniece IT jomā. Īsā video ar skolotāju iepazīties un par viņu nobalsot var laikraksta “Dienas bizness” portālā šeit: www.db.lv/platina-pele. Savu balsi par skolotāju var atdot reizi diennaktī.

Visvairāk balsu saņēmušais finālists saņems skatītāju simpātijas titulu. Konkursa “Platīna pele 2017” uzvarētāji tiks paziņoti  ceturtdien, 7. decembrī,  Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) 19. gadskārtējās konferences “Latvija ceļā uz viedvalsti – datos balstīta pārvalde un ekonomika” ietvaros.

LIKTA katru gadu rīko informācijas un komunikācijas tehnoloģiju konkursu ”Platīna pele” un šogad konkurss norisināsies jau 11. gadu. Konkursa ietvaros tiek apzināti un cildināti pēdējo gadu laikā Latvijā radītie labākie risinājumi pārvaldei, sabiedrībai, biznesam, kā arī labākie e-skolotāji.