Aicina piedalīties kampaņā “Dienas bez rindām” | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Aicina piedalīties kampaņā “Dienas bez rindām”

No 2. līdz 6. oktobrim visā Latvijā notiek kampaņa "Dienas bez rindām", kuras ietvaros iespējams saņemt konsultācijas par dažādiem e-pakalpojumiem un to lietošanu. Kampaņas laikā pakalpojumus sniegs 119 klientu apkalpošanas vietās 17 valsts iestādēs visā Latvijā, kā arī 80 pašvaldību iestādēs Latvijas reģionos, tai skaitā Ventspilī.

„Dienas bez rindām” tiek organizēta, lai veicinātu iedzīvotāju informētību un panāktu, pēc iespējas lielāku iedzīvotāju iesaistīšanos elektronisko pakalpojumu izmantošanā. Kampaņas laikā ventspilnieki aicināti vērsties Ventspils pilsētas domes Finanšu nodaļā, lai iegūtu informāciju par nekustamā īpašuma nodokļa rēķina saņemšanu elektroniski, un Vispārējā nodaļā, lai uzzinātu par saziņu ar pašvaldību elektroniski.

Tāpat ikviens iedzīvotājs ir aicināts apmeklēt Ventspils Digitālo centru Akmeņu ielā 3, kā arī tā filiālē Pārventā, Tārgales ielā 4 (Pārventas bibliotēkā), lai saņemtu bezmaksas konsultācijas par e-pakalpojumu izmantošanu, piemēram, dzīvesvietas deklarēšanu, algas elektroniskās nodokļu grāmatiņas izmantošanu un citiem jautājumiem.

Savukārt informāciju par bibliotēkas e-pakalpojumiem varēs saņemt Ventspils bibliotēkā, Akmeņu ielā 2, kā arī visās Ventspils bibliotēkas filiālēs. Informāciju par Ventspils bibliotēkas filiālēm pieejama mājas lapā www.biblioteka.ventspils.lv.

Ar valsts e-pakalpojumu sarakstu var iepazīties: https://kampana.latvija.lv/izvelies-e-pakalpojumu.