Aicina skolēnus 1 dienas laikā izbaudīt 3 aizraujošus piedzīvojumus Ventspilī | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Aicina skolēnus 1 dienas laikā izbaudīt 3 aizraujošus piedzīvojumus Ventspilī

No 1. septembra līdz 31. oktobrim skolēni no visas Latvijas un viņu skolotāji tiek aicināti atzīmēt jaunā mācību gada sākumu, dodoties vienas dienas ekskursijā uz Ventspili un izbaudot trīs atraktīvus un aizraujošus piedzīvojumus.

Izzinošais un izklaidējošais piedāvājumu „3 piedzīvojumi 1 dienā” skolēniem izveidots, sadarbojoties 4 dalībniekiem: Ventspils Digitālajam centram, Zinātnes un tehnoloģiju muzejam “Kurzemes Democentrs” un SIA “Aspired”, kā arī Ventspils Piedzīvojumu parkam

Ekskursijas laikā skolēni varēs:

  • Kurzemes Democentrā izmēģināt interaktīvos eksponātus par klimata pārmaiņām un sadarbībā ar Aspired pārbaudīt savas karjeras iespējas IKT jomā, izspēlējot interaktīvo grīdas spēli. Apmeklējums 6 eur no skolēna.
  • Ventspils Digitālajā centrā iepazīties ar modernajām tehnoloģijām, darbojoties ar 3D pildspalvām un izgatavojot personalizētās uzlīmes. Apmeklējums 4.00 eur no skolēna.
  • Ventspils Piedzīvojumu parkā pārbaudīt sevi virvju trasē “Kaķa taka” vai pārspējot savu klasesbiedru “Peintbolā”. Sīkāk par Piedzīvojuma parka piedāvājumu iespējams uzzināt šeit. Apmeklējums skolēnam no 5.20 eur līdz 6.90 eur.

Tas viss ir iespējams tikai pie mums Ventspilī! 

Pieteikties ekskursijai var 63630435 vai rakstot uz info@kurzemesdemocentrs.lv

Papildu informācija – www.kurzemesdemocentrs.lv, www.digitalaiscentrs.lv un www.piedzivojumuparks.lv.