Aicinām uz Valentīndienas mīļlietu meistardarbnīcām | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Aicinām uz Valentīndienas mīļlietu meistardarbnīcām

Ņemot vērā lielo dalībnieku interesi par Ventspils Digitālā centra rīkotajām tehnoloģiju nodarbībām skolēniem, kā arī vēloties arvien plašākam iedzīvotāju lokam piedāvāt darboties ar centra rīcībā esošajām tehnoloģijām, Ventspils Digitālais centrs aicina interesentus uz Valentīndienas meistardarbnīcu.

Pavasarī plānots organizēt četras meistardarbnīcas – Valentīndienas, Sieviešu dienas, Lieldienu un Mātes dienas meistardarbnīcas –, kurās to dalībnieki varēs gan apgūt prasmes strādāt ar digitālās mājturības, datorgrafikas un datoranimācijas, 3 dimensiju, digitālā foto un video u.c. nodarbību rīcībā esošo tehniku, programmatūru, bet arī zinošu pasniedzēju vadībā izgatavot vai nu mīļlietu/ dizaina priekšmetu sev, vai dāvanu tuvam cilvēkam.

Pirmās meistardarbnīcas, kas veltītas Valentīndienas tematikai, Digitālais centrs piedāvā pirmdien, 13.februārī, plkst. 18.00 līdz 20.00 Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3. Dalības maksa vienai darbnīcai: EUR 5,00. Vietu skaits abās darbnīcās ierobežots.

Darbnīcām var pieteikties gan skolēni, sākot no 4.klases, gan dažāda vecuma pieaugušie, taču dalībniekiem jāprot darboties ar datoru, jo meistardarbnīcās nenotiks pamata datorprasmju apmācība.

Interesenti var pieteikties vienai no šādām darbnīcām:

  • “3 dimensiju priekšmeta – dāvanas izgatavošana”. Dalībnieki noteiktā programmā izveidos trīs dimensiju priekšmetu, kuru pēc tam izdrukās ar 3D printeri;
  • “Stikla apdrukas veidošana ar līmplēvi”. Dalībniekiem līdzi jāņem savs stikla trauks (glāze, pudele utml.), kuram jābūt gludam, bet jebkāda reljefa.

Pieteikšanās meistardarbnīcām www.ej.uz/valentinadiena vai klātienē Akmeņu ielā 3, Ventspils Digitālajā centrā līdz 12.februārim.

Vairāk informācijas pa tālr. 63607607, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv