Digitālais centrs aicina ēnot IKT nozares speciālistus | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālais centrs aicina ēnot IKT nozares speciālistus

Ventspils Digitālais centrs ir iesaistījusies Junior Achievement Latvija organizētajā ikgadējā karjeras izglītības programmā Ēnu diena, kas norisināsies 16.februārī. Pieteikties ēnot Ventspils Digitālā centra speciālistus var līdz 9. februārim.

Šogad Ēnu dienas tēma ir “neredzamās profesijas”. Proti, jau no bērnības skolēni zina, ko savā darba ikdienā dara policists, ugunsdzēsējs, pastnieks vai šoferis, taču ir ļoti daudz profesiju, kuru darba rezultātus katrs tieši vai netieši ikdienā izmantojam, taču neaizdomājamies, ka aiz šiem produktiem stāv vienas vai vairāku noteiktu profesiju pārstāvju komandas. Piemēram, ikdienā pilsētā izmantojam bezvadu publisko interneta tīklu, taču neaizdomājamies, ka aiz tā stāv speciālistu komanda, kas nodrošina, lai tas darbotos un būtu pieejams.

Ventspils Digitālais centrs, piedāvā skolēniem Ēnu dienas vakances, lai iepazītu IKT nozares speciālistus. Skolēni tiek aicināti pieteikties ēnot šādus Ventspils Digitālā centra speciālistus: klientu apkalpošanas speciālistu, datorsistēmu un datortīklu uzturētāju, informācijas sistēmu uzturētāju, IT klastera vadītāju, kā arī lietvedības speciālistu.

Ēnu dienas vakancēm var pieteikties portālā www.enudiena.lv.