Noslēgusies Vasaras IT skoliņas „Pilnas saujas vasaras” 1. sesija | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Noslēgusies Vasaras IT skoliņas „Pilnas saujas vasaras” 1. sesija

Laikā no 5. līdz 16. jūnijam Ventspils Digitālajā centrā saturīgi savas vasaras brīvlaika pirmās nedēļas pavadīja mazi un lieli bērni, piedaloties Vasaras IT skoliņas „Pilnas saujas vasaras” 1. sesijā.

Skoliņas pirmajās nodarbībās čakli darbojās 127 bērni  dažādās vecuma grupās – sākot ar sešgadniekiem un beidzot ar 10. klases audzēkņiem. Visvairāk skoliņas 1. sesijai bija pieteikušies 2. līdz 4. klases skolēni, kas darbojās sešās paralēlās grupās -kopumā 77 bērni.

Vasaras IT skoliņas „Pilnas saujas vasaras” dalībnieki 10 dienu laikā radoši darbojās 6 līdz 7 dažādās darbnīcās, nodarbībās veidojot digitālus zīmējumus, plakātus, apdrukājot T-kreklus, lodējot un konstruējot robotus, programmējot, fotografējot un filmējot ar dronu, veidojot datorspēles, dodoties medībās ar foto aparātu un apgūstot daudzas citas ar tehnoloģijām saistītas lietas. Vasaras IT skoliņas noslēgumā bērni saņem apliecības, par cītīgu nodarbību apmeklēšanu un gūtajām zināšanām.

Savukārt, jau pirmdien, 19. jūnijā, Ventspils Digitālajā centrā sāksies Vasaras IT skoliņas „Pilnas saujas vasaras” 2. sesija, kurai kopumā pieteikušies 109 bērni. Atgādinām, ka vēl iespējams pieteikties Vasaras IT skoliņas  3. un 4. sesijai, kas notiks jūlijā. Reģistrēties nodarbībām iespējams šeit: www.ej.uz/vasaru2017 vai Ventspils Digitālajā centrā klātienē. Vairāk informācijas pa tālr. 63607607, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, Ventspilī.