Pasākums IKT nozares pārstāvjiem “Ventspils ICT cluster TechMeetup” | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Pasākums IKT nozares pārstāvjiem “Ventspils ICT cluster TechMeetup”

Otrdien, 14. martā, Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde “Ventspils Digitālais centrs” organizē pasākumu “Ventspils ICT cluster TechMeetup”. Pasākumā aicināti piedalīties Ventspils informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) nozarē strādājošo uzņēmumu un iestāžu pārstāvji. Pasākums norisināsies Ventspils Jauniešu mājā, Kuldīgas ielā 13, Ventspilī.

Pasākuma programma:

17:30 SSL Pinning – drošības līdzeklis mobilajām aplikācijām

Dmitrijs Beloborodovs , vecākais iOS inženieris uzņēmumā “Banka Citadele”

17:55 Firebase – serveris kā serviss mobilajās ierīcēs un timeklī

Dmitrijs Buzdins, vecākais programmētājs uzņēmumā “Banka Citadele”

18:20 Android viedtāruņu uzlaušanas demonstrācija

Kalvis Kalniņš , IT speciālists

18:45 Uzkodas, informācijas un pieredzes apmaiņa neformālā gaisotnē.

 

Dalība pasākumā ir bez maksas. Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā šeit: www.ej.uz/techmeetup2.

No 2016. gada oktobra, kad tika organizēts pirmais “Ventspils ICT cluster Meetup”, ir aizvadīti trīs informācijas apmaiņu veicinoši pasākumi, kuru laikā klātesošie iepazinušies ar jaunākajām tehnoloģijām un IKT uzņēmumiem, uzzinājuši par nozares aktualitātēm, publiskajiem bezvadu tīkliem, to drošības risinājumiem, izmēģinājuši jaunākās papildinātās un virtuālās realitātes ierīces, kā arī diskutējuši un apsprieduši nozares jautājumus, kas interesē šaurāku, tehnisko speciālistu, interesentu loku.

No 2017. gada Ventspils IT klastera pasākumi tiek iedalīti divās kategorijās – tehniskie un vispārīgie. Atšķirības zīme tehniskajiem pasākumiem ir nosaukums “TechMeetUp”.  Šie pasākumi vairāk ir domāti un būs saistošāki uzņēmumu tehniskajiem darbiniekiem, kurus interesē tehnoloģiskie risinājumi.