Swedbank e-prasmju skola Digitālajā centrā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Swedbank e-prasmju skola Digitālajā centrā

Ventspils Digitālajā centrā regulāri notiek “Swedbank e-prasmju skola”, kur iedzīvotājiem iespējams saņemt speciālistu konsultācijas un informāciju par bankas pakalpojumiem. Šogad plānotas vēl divas tikšanās reizes – 18. decembrī Digitālā centra Pārventas bibliotēkas filiālē un 19. decembrī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3.

Novembra sākumā Ventspils digitālās dienas ietvaros Ventspils tika pasludināta par “E-rēķinu galvaspilsētu”, jo Ventspils ir pirmā pašvaldība Latvijā, kur visi komunālos pakalpojumus sniedzošie uzņēmumi un Izglītības pārvalde piedāvā iedzīvotājiem saņemt rēķinus elektroniski Swedbank internetbankā. Līdz ar to svarīgi, lai iedzīvotāji jebkurā vecumā mācētu izmantot priekšrocību – rēķinus apmaksāt internetbankā, nevis dodoties uz konkrēto iestādi.

Apmeklējot “Swedbank e-prasmju skolu”, iedzīvotāji uzzinās par bankas pakalpojumu iespējām, saņems konsultācijas par maksājumu veikšanu internetbankā, kā arī atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Šogad Swedbank skoliņu apmeklēja kopumā 150 cilvēku. Swedbank turpinās sadarbību ar Ventspils Digitālo centru arī nākamgad. Mācības ir bez maksas un notiek latviešu un krievu valodā.