Turpinās pieteikšanās AutoCAD un SketchUp apmācībām | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Turpinās pieteikšanās AutoCAD un SketchUp apmācībām

No 17. līdz 21. jūlijam Ventspils Digitālajā centrā būs iespējams apgūt specializētās projektēšanas un 3D modelēšanas programmas - AutoCAD un SketchUp, kas tiek organizētas sadarbībā ar apmācību centru InfoEra Latvia.

Kādēļ izvēlēties apgūt pamatprasmes darbā ar SketchUp un AutoCAD?

SketchUp ir pasaulē populārākā 3D modelēšanas datorprogramma, kas piedāvā vieglāko veidu kā radīt, analizēt un vizualizēt savas idejas 3D vidē. To visbiežāk izmanto dizaina izstrādē arhitektūras, interjera  un mēbeļu dizainā, ainavu arhitektūrā, kā arī sākumskolas un interešu izglītības vajadzībām.

Plašāk par SketchUp iespējams uzzināt šeit.

AutoCAD ir populārākā automatizētās projektēšanas un projektu dokumentācijas sagatavošanas sistēma. Ar AutoCAD palīdzību tiek radīti dažādas sarežģītības divdimensiju un trīsdimensiju projekti arhitektūras un būvniecības, mašīnbūves, ģenerālās plānošanas, ģeodēzijas u.c. jomās.

Plašāk par AutoCAD iespējams uzzināt šeit.

Kursu izmaksas un norises laiki:

  • AutoCAD pamatkurss (20 akadēmiskās stundas) notiks 17., 18., 19., 20. un 21. jūlijā no plkst. 9:00 līdz 12:30, maksa par kursu 150.00 EUR;
  • SketchUp pamatkurss (20 akadēmiskās stundas) notiks 17., 18., 19., 20. un 21. jūlijā no plkst. 13:30 līdz 17:00, maksa par kursu 120.00 EUR.

Pieteikties apmācībām iespējams šeit: www.ej.uz/cad2017.

Apmācības vadīs kompānijas InfoEra Latvia klientu konsultants un instruktors Kārlis Bruņenieks - arhitektūras tehniķis un grafiskais dizaineris, ar pieredzi dažādu radošo projektu realizācijā Latvijā un ārvalstīs, kā arī strādājot par datortehnoloģiju pasniedzēju un instruktoru mācību iestādēs.

AutoCAD kursa noslēgumā dalībniekiem tiks izsniegti pasaulē atpazīstami Autodesk sertifikāti, savukārt SketchUp kursa dalībnieki saņems SketchUp autorizēta mācību centra sertifikātus. Vēl gadu pēc apmācībām būs iespēja saņemt konsultācijas un tehnisko atbalstu par kursā apgūtajiem jautājumiem.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām rakstīt e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanīt pa tālruni 63607607.