Ventspils Digitālais centrs aicina apgūt programmas Adobe Photoshop un Adobe Illustrator | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centrs aicina apgūt programmas Adobe Photoshop un Adobe Illustrator

Ventspils Digitālais centrs aicina apgūt pamatprasmes darbā ar datorgrafikas un datoranimācijas programmām Adobe Photoshop un Adobe Illustrator. Apmācību kursi piemēroti tiem, kas vēlas veidot un apstrādāt fotogrāfijas, zīmējumus, ilustrācijas un logotipus.

Mācību programma:

  • Adobe Photoshop. Apmācību kurss notiks pirmdienās, sākot ar 2.oktobri līdz 20.novembrim, no plkst. 18:15 līdz plkst. 19:45. Kopā 16 akadēmiskās stundas. Maksa par kursu EUR 56.00 (t. sk. PVN). Apgūt programmu Adobe Photoshop aicināti interesenti, kuri vēlas iemācīties veidot un apstrādāt ilustrācijas, digitālās fotogrāfijas, uzlabot to vizuālo noformējumu, lai iegūtu vēlamo rezultātu.
  • Adobe Illustrator. Apmācību kurss notiks otrdienās, no 3.oktobra līdz 21.novembrim, no plkst. 18.15 līdz plkst. 19.45. Kopā 16 akadēmiskās stundas. Maksa par kursu EUR 56.00 (t. sk. PVN). Apgūt programmu Adobe Illustrator aicināti interesenti, kuri vēlas iemācīties projektēt grafiskos attēlus, veidot un sagatavot zīmējumus, kompozīcijas, logotipus un reklāmattēlus. 

Pieteikties apmācībām iespējams līdz 28.septembrim elektroniski: www.ej.uz/datorgrafiku2017.

Kursus vadīs pasniedzēja Dace Kamela, kura plašu pieredzi  datorgrafikā guvusi, strādājot par maketētāju reklāmas aģentūrās un tipogrāfijās. Pasniedzēja jau trešo gadu darbojas arī ar skolēniem, kas apmeklē Digitālā centra tehnoloģiju pulciņus.

Neskaidrību un jautājumu gadījumā aicinām vērsties Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.