Aicina apmeklēt semināru "Digitālie projektēšanas rīki būvniecības nozarei" | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Aicina apmeklēt semināru "Digitālie projektēšanas rīki būvniecības nozarei"

Ventspils Digitālais centrs trešdien, 12. septembrī, no plkst. 13:00 līdz 16:00 aicina interesentus tikties ar uzņēmuma “InfoEra Latvia” speciālistiem un apmeklēt bezmaksas semināru “Digitālie projektēšanas rīki būvniecības nozarei”.

Pieaugot projektu sarežģītībai un dažkārt arī prasībām, speciālistiem ir jārod jauni veidi kā organizēt projektēšanas un sadarbības procesus efektīvāk. Semināru apmeklēt aicināti interesenti no Ventspils un arī Kurzemes reģiona, lai tiktos ar “InfoEra” komandu, uzzinātu par dažādiem projektēšanas rīkiem un jaunākajām tendencēm Būves informācijas modelēšanas (BIM) nozarē. 

Interesentiem tiks prezentētas datorprogrammu – “Revit”, “MagiCAD”, “Bluebeam”, “Revizto” priekšrocības.

  • Autodesk Revit  ir būves informācijas modelēšanas (BIM) rīks, kuru ērti izmantot būvju projektēšanai no agrīnās konceptuālās fāzes līdz pat darba rasējumiem;
  • “MAGICAD” paredzēts apkures, dzesēšanas, ūdens apgādes un kanalizācijas sistēmu, kā arī dažādu sarežģītības pakāpju ventilācijas sistēmu projektēšanai, izmantojot ierasto AutoCAD vai Revit platformu.
  • “Bluebeam” optimizē darbu ar PDF failiem. Programma sniedz PDF failu salīdzināšanas, komentēšanas un organizēšanas iespējas, kā arī apjomu iegūšanu no PDF rasējumiem.
  • “Revizto” ir vizuālās sadarbības platforma, kas izmanto spēļu dzinēju tehnoloģiju un rada interaktīvu ēku vizualizāciju 3D vidē. Datorprogramma ir paredzēta: arhitektiem, inženieriem, uzņēmējiem, būvprojektu vadītājiem.

Reģistrēties iespējams līdz 11. septembrim šeit: www.ej.uz/bim-vdc. Prezentāciju vadīs “InfoEra” BIM nodaļas vadītājs Kirils Pogodins un BIM tehniskā konsultante Beāte Graudumniece.