Apgūsti fotografēšanas mākslu Ventspils Digitālajā centrā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Apgūsti fotografēšanas mākslu Ventspils Digitālajā centrā

Pavasaris ir īstais laiks, lai pilnveidotu savas fotografēšanas prasmes un iemūžinātu dabas krāšņumu skaistās fotogrāfijās, tādēļ Ventspils Digitālais centrs aicina apmeklēt kursus “Fotografēšanas pamati” pie pasniedzējas Jekaterinas Karpovas.

Nodarbības notiks no 9. aprīļa pirmdienās un trešdienās no plkst. 18:15 līdz 19:45, kopā 12 nodarbības (24 akadēmiskās stundas). Maksa par mācībām – EUR 84,00 par kursu.

Kurss “Fotografēšanas pamati” ir lieliska iespēja tiem, kam nav vai ir neliela pieredze fotografēšanā, jo kursa ietvaros būs iespējams iepazīties ar fotokameras uzbūvi, fotografēšanas pamatprincipiem, dažādām tehnikām un žanriem, kā arī kompozīcijas un vizuālās komunikācijas pamatiem.

Apmācību kursu vadīs Jekaterina Karpova. Pasniedzēja ar fotomākslu nodarbojas jau vairāk nekā 10 gadus un turpina pilnveidot savas prasmes dažādos fotokonkursos un semināros. Māksliniece ir piedalījusies vairākos gan vietēja, gan starptautiska mēroga fotokonkursos un izstādēs, ir izstrādājusi vairākus lielus foto projektus un organizējusi personālizstādes.

Kursiem iespējams pieteikties līdz 8. aprīlim, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu www.ej.uz/fotokursi9-vdc. Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Pēc apmācību kursa iziešanas, interesentiem būs iespējams pieteikties kursam “Fotografēšana mākslīgajā apgaismojumā”, kur varēs uzzināt vairāk par fotografēšanas niansēm fotostudijas vidē. Interesenti aicināti sekot līdzi informācijai Ventspils Digitālā centra mājas lapā: www.digitalaiscentrs.lv.