Digitālais centrs aicina “Piektdienas vakara pastaigā” piedalīties multeņu radošajās darbnīcās | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālais centrs aicina “Piektdienas vakara pastaigā” piedalīties multeņu radošajās darbnīcās

Piektdien, 24. augustā, pasākuma “Piektdienas vakara pastaiga” ietvaros Rātslaukumā notiks kino veidošana un vērošana, kur no plkst. 19:00 līdz 21:00 Ventspils Digitālais centrs aicinās bērnus uz radošo tehnoloģiju darbnīcu telti.

Tehnoloģiju darbnīcu teltī bērniem būs iespēja gūt iemaņas dažādu animāciju un to varoņu veidošanā. Ventspils Digitālā centra pasniedzēju vadībā bērni varēs veidot animāciju varoņus no LEGO, darboties ar 3D pildspalvām un veidot multeņu varoņus, kā arī veidot savu animāciju, izmantojot plastilīnu un planšetdatorus.

Tāpat no plkst. 19:00 darbosies filmu studijas “Avārijas brigāde” kino darbnīcas ar animāciju veidošanu un leļļu izgatavošana, kā arī aplikāciju meistardarbnīcas.

Bet no plkst. 21:00 mazākajiem pasākuma apmeklētajiem sagādāts īpašs pārsteigums – kino vakars bērniem, kura ietvaros uz brīvdabas ekrāna tiks demonstrētas jaunākās filmu studijas “Avārijas brigāde” animāciju filmas – “Meža sargi”, “Tornis” un “Zaķu lielā diena”.

Savukārt pieaugušajiem no plkst. 22:30 būs iespēja noskatīties latviešu komēdiju “Kriminālās ekselences fonds”.