Digitālais centrs aicina uz Sieviešu dienas fotostūrīti un sveču liešanu! | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālais centrs aicina uz Sieviešu dienas fotostūrīti un sveču liešanu!

Ceturtdien, 8. martā, tiek atzīmēta Starptautiskā sieviešu diena, kurā daiļā dzimuma pārstāves tiek īpaši sveiktas, lutinātas un pārsteigtas. Arī Ventspils Digitālais centrs vēlas iepriecināt svētkos ikvienu sievieti, aicinot fotostūrītī pavasara noskaņas iemūžināt skaistās bildēs, kā arī piedalīties sveču liešanas meistardarbnīcā.

Fotostūrītis darbosies Ventspils Digitālā centra 1.stāvā no plkst. 11:00 līdz 19:00. Šoreiz bildes tiks uzņemtas pie baltā ekrāna portreta orientācijā, līdz ar to aicinām fotostūrīša apmeklētājas ņemt vērā, ka kadrā ietilps līdz 3 cilvēkiem. Fotostūrīša apmeklētājas varēs izvēlēties dažādus Sieviešu dienai atbilstošus aksesuārus.

Uzņemtās bildes apmeklētājiem tiks nosūtītas uz e-pastu vai arī saglabātas līdzi paņemtajā zibatmiņā. Tā kā fotografēšanās notiks pie baltā ekrāna, lūdzam apmeklētājus ņemt līdzi maiņas apavus.

Paralēli Sieviešu dienas fotostūrītim, notiks sveču liešanas meistardarbnīca, kurā būs iespējams izliet pašam savu īpašo Sieviešu dienas svecīti.

Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 63607607 vai rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv. Pieteikšanos neatlieciet uz pēdējo brīdi, jo vietu skaits ir ierobežots.