Fotografēšanas apmācības Ventspils Digitālajā centrā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Fotografēšanas apmācības Ventspils Digitālajā centrā

Ventspils Digitālais centrs piedāvā apgūt pamatiemaņas fotografēšanā, apmeklējot mācību kursus “Fotografēšanas pamati” un “Fotografēšana pie mākslīgā apgaismojuma”.

Mācību kursu “Fotografēšanas pamati” aicināti apmeklēt visa vecuma fotoentuziasti - gan tie, kas nesen izvēlējušies fotografēšanu kā savu hobiju, gan arī tie, kas jau spēruši savus pirmos soļus un uzkrājuši nelielu foto-pieredzi. Mācību kurss “Fotografēšanas pamati” Ventspils Digitālajā centrā notiek jau desmito reizi, joprojām pulcējot fotoentuziastus pilnveidot savas prasmes.

Savukārt praktisko nodarbību sērija “Fotografēšana pie mākslīgā apgaismojuma” sniegs ieskatu cilvēku un priekšmetu fotografēšanā, izmantojot tam paredzētas apgaismojuma ierīces.

Interesenti var reģistrēties vienam vai abiem kursiem līdz 16. oktobrim, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu: www.ej.uz/fotokursiem10.

Mācību kurss “Fotografēšanas pamati” (24 akadēmiskās stundas). Nodarbības notiks 22., 24., 29., 31. oktobrī, 5., 12., 14., 21., 23., 26., 28. novembrī un 3. decembrī no plkst.18:15 līdz plkst.19:45. Maksa par kursu: 84,00 EUR.

Apmācībās iegūtās zināšanas palīdzēs:

  • izprast un labāk pielietot spoguļkameras funkcijas;
  • iegūt labāku rezultātu, uzņemot attēlus;
  • pareizi izmantot kameras tehniskās iespējas;
  • uzlabot attēla kvalitāti saturiskā ziņā;
  • izprast kompozīcijas un vizuālās komunikācijas principus.

Mācību kurss “Fotografēšana pie mākslīgā apgaismojuma” (6 akadēmiskās stundas). Nodarbības notiks 5., 10. un 12. decembrī no plkst. 18:15 līdz plkst. 19:45. Maksa par kursu: 21,00 EUR.

Interesenti aicināti apmeklēt bez maksas iepazīšanos nodarbību trešdien, 17. oktobrī, plkst. 18:15, lai uzzinātu plašāk par mācību kursu saturu.

Apmācību kursu vadīs pieredzējusī pasniedzēja Jekaterina Karpova. Pasniedzēja ar fotomākslu nodarbojas jau vairāk nekā 10 gadus un turpina pilnveidot savas prasmes dažādos fotokonkursos un semināros.

Papildus informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.