Konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” neklātienes kārta ieiet finiša taisnē | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” neklātienes kārta ieiet finiša taisnē

Līdz konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” pirmās, neklātienes kārtas, noslēgumam atlikusi tikai nedēļa! Skolēniem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas līdz 12. oktobrim ir iespēja pieteikties un pretendēt uz naudas balvu līdz pat 1600 EUR komandai.

Pēc 12. oktobra sāksies skolēnu iesūtīto uzdevumu vērtēšana. Darbus vērtēs konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” žūrija, kuras sastāvā būs Ventspils Digitālā centra pārstāvji, uzdevumu veidotāji, skolotāji, eksperti un Iespējamās misijas pārstāvji.

Konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018”  neklātienes kārtas rezultāti tiks paziņoti 24. oktobrī. Skolēni, kas būs iekļuvuši konkursa finālā, saņems rezultātus e-pastā. Savukārt kopējie konkursa neklātienes kārtas rezultāti tiks publicēti konkursa mājas lapā www.ventspilsitc.com.

Tehnoloģiju konkursa fināls, kura ietvaros skolēni cīnīsies par kopējo balvu fondu 12 000 EUR jaunākajiem skolēniem (1. līdz 3. klase) norisināsies no 8. līdz 9. novembrim, bet pārējiem no 7. līdz 9. novembrim Ventspilī. Konkursa fināls būs piepildīts ar interesantām aktivitātēm, mūziķu uzstāšanos,  ekskursijām un radošām aktivitātēm Ventspils Augstskolā.

Plašāka informācija un konkursa nolikums ir atrodams konkursa mājas lapā www.ventspilsitc.com. Konkursa dalībnieki aicināti sekot līdzi arī aktualitātēm konkursa „Ventspils IT izaicinājums” Facebook lapā, šeit: www.facebook.com/ventspilsitchallenge.

Konkursu “Ventspils IT izaicinājums 2018” organizē Ventspils Digitālais centrs un Ventspils pilsētas dome sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldi, Ventspils Augstskolas un Ventspils pedagogu pārstāvjiem. Tāpat konkursa organizēšanā piedalās “eTwinning Latvia”, Lietuvas partneri „Network of innovative informal education for youth (INPUT)” un Igaunijas partneri „Information Technology Foundation for Education (HITSA)”.