Konkursa “Ventspils IT izaicinājums” finālā uzstāsies grupa “Double Faced Eels”! | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Konkursa “Ventspils IT izaicinājums” finālā uzstāsies grupa “Double Faced Eels”!

Arī šogad tehnoloģiju konkursa “Ventspils IT izaicinājums” fināls būs dažādiem piedzīvojumiem un pārsteigumiem bagāts, viens no tiem grupas “Double Faced Eels” koncerts.

Konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” fināls norisināsies no 7. līdz 9. novembrim Ventspilī. Skolēni finālā pārbaudīs savas zināšanas un cīnīsies par ievērojamām naudas balvām – līdz 1600 EUR vērtībā 1 komandai. Pēc kārtīga darba jāseko arī atpūtai, tādēļ finālistiem sarūpēti arī dažādi izklaides un atpūtas pasākumi.

Trešdien, 7. novembrī, finālistus gaida kopīgs izklaides vakars, izbaudot spēles un dažādas aktivitātes. Savukārt, konkursa otrajā dienā, 8. novembrī, pēc pārbaudījumiem piepildītas dienas, skolēniem būs iespēja piedalīties organizatoru sarūpētās aktivitātēs un baudīt grupas “Double Faced Eels” koncertu. Grupa pagājušā gada nogalē uzvarēja  starptautiskā “Youtube” mūzikas šovā “Best.Cover.Ever”. Viņi ir vienīgā grupa no Eiropas, kas ir nokļuvuši šī konkursa finālā un uzvarējuši. Arī viņi uzdrošinājās, publicēja video un tika izraudzīti finālam, kurš norisinājās ASV.

Tāpat finālistiem būs iespēja piedalīties “Ventspils IT izaicinājuma” sociālo tīklu konkursā un laimēt vērtīgas balvas.

Konkursa finālistiem būs iespēja ne vien pārbaudīt, bet arī papildināt savas zināšanas. Jaunākie fināla dalībnieki apmeklēs dažādus Ventspils uzņēmumus un interešu izglītības iestādes. Savukārt vecākajiem konkursa dalībniekiem, vidusskolēniem, būs iespēja piedalīties speciāli sagatavotās Ventspils Augstskolas aktivitātēs.

Līdz tehnoloģiju konkursa “Ventspils IT izaicinājums” finālam vairs atlicis tikai mēnesis. Dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas aktīvi reģistrējas konkursam. Paziņojam, ka nav jāuztraucas, ja aizmirsīsiet vai nepaspēsiet reģistrēt savu komandu līdz 5. oktobrim, jo gan pieteikties, gan iesniegt uzdevumus konkursam ir iespējams līdz 12. oktobra vakaram!

Plašāka informācija, pieteikuma anketa un konkursa nolikums ir atrodams konkursa mājas lapā www.ventspilsitc.com. Konkursa dalībnieki aicināti sekot līdzi arī aktualitātēm konkursa „Ventspils IT izaicinājums 2018” Facebook lapā, šeit: www.facebook.com/ventspilsitchallenge