Noslēgusies konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” neklātienes kārta | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Noslēgusies konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” neklātienes kārta

Tehnoloģiju konkursa “Ventspils IT izaicinājums 2018” pirmā neklātienes kārta ir noslēgusies! Arī šogad skolēni no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas izrādījuši lielu interesi. Kopumā konkursam reģistrējušās 494 komandas, kas ir gandrīz 2000 dalībnieku.

Visvairāk skolēnu reģistrējušies no Latvijas – 362 komandas, taču arī skolēni no kaimiņvalstīm pieteikušies mēroties tehnoloģiju zināšanām  – 67 komandas no Lietuvas un 65 komandas no Igaunijas.

Tagad darbu sāk “Ventspils IT izaicinājuma 2018” žūrija, kuras sastāvā ir Ventspils Digitālā centra pārstāvji, uzdevumu veidotāji, skolotāji, eksperti un Iespējamās misijas pārstāvji. Žūrija iesūtītos darbus vērtēs līdz 23. oktobrim, bet 24. oktobrī tiks paziņoti neklātienes kārtas uzvarētāji. Finālisti saņems paziņojumus e-pastā, savukārt visi neklātienes kārtas rezultāti tiks publicēti konkursa mājas lapā www.ventspilsitc.com.

“Ventspils IT izaicinājuma 2018” fināls norisināsies no 8. – 9. novembrim jaunākajiem skolēniem (1. līdz 3. klase), bet pārējo grupu skolēniem no 7. - 9. novembrim Ventspilī.

Konkursu “Ventspils IT izaicinājums 2018” organizē Ventspils Digitālais centrs un Ventspils pilsētas dome sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldi, Ventspils Augstskolas un Ventspils pedagogu pārstāvjiem. Tāpat konkursa organizēšanā piedalās “eTwinning Latvia”, Lietuvas partneri „Network of innovative informal education for youth (INPUT)” un Igaunijas partneri „Information Technology Foundation for Education (HITSA)”.