Skolēnus aicina uz Pavasara IT skoliņu “Ventspils Digitālajam centram – 15”! | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Skolēnus aicina uz Pavasara IT skoliņu “Ventspils Digitālajam centram – 15”!

Tuvojoties pavasara brīvlaikam, Ventspils Digitālais centrs tradicionāli bērnus un jauniešus aicina pieteikties “Pavasara IT skoliņai”, kas šoreiz notiks 12., 14. un 16. martā. Tas ir veids kā saturīgi pavadīt brīvlaiku, piedaloties radošās tehnoloģiju darbnīcās, apgūstot jaunas prasmes un iepazīstoties ar citiem skolēniem.

Ventspils Digitālajam centram šogad apritēs 15 gadi, kam par godu arī Pavasara IT skoliņai dots nosaukums “Ventspils Digitālajam centram - 15!”. Visās IT skoliņas nodarbībās valdīs svētku noskaņa - skolēni darbosies ar “Bee-Bot” jeb bitīšu robotiem, vācot dāvanas Digitālajam centram; “Scratch” programmēšanas vidē programmēs “Lego WeDo 2.0” robotus un izveidos digitālo kūku; sacentīsies ar “LEGO Mindstorms” robotiem īpašā skaitļa 15 formas trasē; konstruēs un programmēs robotus, kas prot izrādīt emocijas un sveikt svētkos. Tāpat skolēni veidos savu 3D vizualizāciju nākotnes Digitālajam centram, digitālus apsveikumus un novēlējumus, telefona aplikāciju, svētku sveci un daudz ko citu.

Dalībnieku grupas un norises laiki:

  • 1.grupa: sešgadnieki un 1. klašu skolēni no plkst. 9.00 līdz plkst. 10.00;
  • 2.grupa: 2. – 4. klašu skolēni no plkst. 10:30 līdz plkst. 12.30 un no plkst.13.00 līdz plkst. 15.00;
  • 3.grupa: 5. – 6. klašu skolēni un
  • 4.grupa: 7. – 12 .klašu skolēni: no plkst. 15:30 līdz plkst. 17.30.

Pieteikties Pavasara IT skoliņai “Ventspils Digitālajam centram - 15!” iespējams līdz 8.martam elektroniski ej.uz/pavasaraskolu2018 vai klātienē Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3. Vietu skaits grupās ir ierobežots. Pēc reģistrācijas beigām ar katru dalībnieku sazināsies Digitālā centra pārstāvis, lai sniegtu informāciju par ieskaitīšanu grupā un citām aktualitātēm.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Ventspils Digitālo centru, rakstot e-pastu uz vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.