Ventspils Digitālajā centrā mācīs AutoCAD | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālajā centrā mācīs AutoCAD

Ventspils Digitālais centrs sadarbībā ar Infoera Latvia piedāvā apgūt specializēto projektēšanas un 3D modelēšanas programmu AutoCAD.

AutoCAD ir populārākā automatizētās projektēšanas un projektu dokumentācijas sagatavošanas sistēma. Programmas darba vide ir viegli saprotama, pielāgojama individuālām prasībām un apgādāta ar rīkjoslām, kas paredzētas ātrai un kvalitatīvai projektēšanai. Ar AutoCAD palīdzību tiek radīti dažādas sarežģītības divdimensiju un trīsdimensiju projekti arhitektūras un būvniecības, mašīnbūves, ģenerālās plānošanas, ģeodēzijas u.c. jomās.

Apmācības notiks Digitālajā centrā un tās vadīs mācību centra InfoEra sertificēts Autodesk AutoCAD instruktors Toms Trigubs, ar pieredzi būvdarbu vadīšanā. Kursa noslēgumā sekmīgajiem dalībniekiem tiks izsniegts Autodesk sertifikāts - pasaulē atzīts apliecinājums programmatūras lietošanas prasmēm un vēl gadu pēc apmācībām būs iespēja saņemt konsultācijas un tehnisko atbalstu par kursā apgūtajiem jautājumiem.

InfoEra Latvia ir oficiālais AutoCAD konsultants Latvijā ar Autodesk Gold partner statusu, papildus informācija pieejama www.infoera.lv .

Kursa izmaksas un norises laiki:

  • AutoCAD pamatkurss (24 akadēmiskās stundas) notiks 18.,19.,20. septembrī no plkst. 9:00 līdz 16:15, maksa par kursu 180.00 EUR.
  • Pieteikšanās elektroniski: www.ej.uz/autocad-vdc-2018

 

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām rakstīt e-pastu vdc@ventspils.lv vai zvanīt pa tālruni 63607607.