Aicina apmeklēt fotoizstādi Digitālajā centrā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Aicina apmeklēt fotoizstādi Digitālajā centrā

No 7. janvāra līdz 31. martam Ventspils Digitālā centra 2. stāvā būs iespējams apskatīt mācību kursa „Fotografēšanas pamati” absolventu uzņemtās fotogrāfijas.

Jekaterinas Karpovas vadītie kursi guvuši lielu atsaucību - šis ir jau mācību kursa “Fotografēšanas pamati” 10. izlaidums. Lai arī apgūt fotografēšanas pamatus Ventspils Digitālais centrs piedāvā katru gadu, arvien rodas jauni interesenti, kas vēlas apgūt kā uzņemt skaistas bildes un izmantot spoguļkameru pilnvērtīgi.

Kursa absolventi ir gandarīti par gūtajām zināšanām un uzsver, ka pēc nodarbību apmeklēšanas interese par fotografēšanu tikai pieaugusi. Kursa “Fotografēšanas pamati” apmeklētāji atzīst, ka mācību tēmu plānojums nodarbībās ļāva pakāpeniski saprast kā pilnvērtīgi izmantot kameru un veiksmīgi apgūt fotografēšanas procesu.

Dalībnieki augsti vērtē arī pasniedzējas Jekaterinas attieksmi, jo pasniedzēja darbojās aktīvi ar interesentiem, uzdodot arī mājas darbus, lai gūtās zināšanas nostiprinātu praksē.

Fotoentuziasti apmierināti arī par iespēju apmeklēt kursu “Fotografēšana pie mākslīgā apgaismojuma”, kura ietvaros bija iespējams uzzināt dažādus “knifus”, kurus pielietot fotografējot. Kursa dalībniece Agnese Pastare kursus vērtē pozitīvi: "Man patika. Iepazinu iespējas, par ko agrāk biju tikai dzirdējusi. Pēdējā - priekšmetu foto nodarbībā - izcili! Ārkārtīgi interesanta! Nemaz nezināju, ka tā ir iespējams, tagad gribas uzzināt vēl!".