DCDS projekta informatīvais seminārs | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

DCDS projekta informatīvais seminārs

Projekta “Digitālās kompetenču attīstības sistēmas” (DCDS) ietvaros Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Ventspils Digitālo centru šī gada 20. martā plkst. 11:00 aicina Ventspils pilsētas un Kurzemes reģiona iedzīvotājus ar zemām digitālajām prasmēm apmeklēt informatīvo semināru un pieteikties pilotmācībās.

Seminārā aicinām piedalīties potenciālos mācību dalībniekus – cilvēkus, kas vecāki par 25 gadiem ar zemām digitālajām prasmēm, pārstāvjus no izglītības nozares, bibliotēkām, pašvaldības iestādēm, NVO un no organizācijām, kas strādā ar cilvēkiem ar zemām digitālajām prasmēm vai nodrošina to izglītošanu, kā arī citus interesentus.

Semināra laikā dalībnieki tiks informēti par projektu, tā mērķi, norisi, izstrādāto mācību metodoloģiju un e-mācību vidi. Potenciālajiem mācību dalībniekiem būs iespēja pieteikties kursiem, kas tiks īstenoti kā jaukta tipa nodarbības (klātienes un tālāmācību formātā) no šī gada marta līdz maijam.

Informatīvais seminārs notiks ”Ventspils Digitālā centra” konferenču zālē, Ventspilī, Akmeņu ielā 3, 2019. gada 20. martā no plkst. 11:00-14:30.

Darba kārtība 20.03.2019.

Lai pieteiktos semināram, lūdzu, aizpildīt tiešsaistes formu līdz 18. martam!