Digitālā centra speciālisti gūst pieredzi izglītības tehnoloģiju izstādē “BETT 2019” | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālā centra speciālisti gūst pieredzi izglītības tehnoloģiju izstādē “BETT 2019”

Ventspils Digitālā centra speciālisti ir devušies uz Londonu, lai no 23. līdz 25. janvārim apmeklētu izglītības tehnoloģiju izstādi “BETT 2019”, kas pulcē vairāk nekā 34 000 dalībnieku un izglītības nozares speciālistu, kopā pārstāvot 131 valsti.

Digitālā centra speciālisti izstādē iepazīstas ar jaunākajām tehnoloģijām, kas  tiek izmantotas mācību procesā, gūst pieredzi un uzzina par izglītības nozares aktualitātēm un inovācijām audzēkņu izaugsmes veicināšanā. Ventspils Digitālā centra speciālistus īpaši interesē robotikas aktualitātes, tehnoloģijas virtuālās realitātes, spēļu izstrādes un 3D jomās, kā arī dažādas apdrukas tehnoloģijas.

“BETT” izstāde ir lieliska iespēja tehnoloģiju pulciņu pasniedzējiem gūt jaunus iespaidus un idejas nodarbību veidošanā, kā arī apmainīties pieredzē ar pedagogiem no citām pasaules valstīm. Ieguvēji būs gan Ventspils skolēni, gan skolotāji, jo Ventspils Digitālais centrs patstāvīgi pilnveido tehnoloģiju klāstu un domā par interešu izglītības attīstību tehnoloģiju jomā.

Izglītības tehnoloģiju izstāde "BETT" notiek katru gadu un tiek organizēta kopš 1984. gada. Plašāka informācija pieejama izstādes mājas lapā: www.bettshow.com.