Līgo fotostūrītis Ventspils Digitālajā centrā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Līgo fotostūrītis Ventspils Digitālajā centrā

Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu pirms vasaras saulgriežu atzīmēšanas svētku noskaņu gūt, uzņemot krāšņas bildes Līgo fotostūrītī.

Fotostūrīti apmeklēt aicināts ikviens ceturtdien, 20. jūnijā, no plkst. 11:00 līdz 19:00. Fotostūrīša dalībnieki varēs izvēlēties dažādus Līgo svētkiem atbilstošus aksesuārus, kā arī visi aicināti izpausties radoši un ņemt līdzi aksesuārus, kas fotogrāfijas padarītu interesantākas. Ventspils Digitālais centrs būs parūpējies arī par cienastu – fotostūrīša apmeklētāji tiks cienāti ar svētku pīrādziņiem un sieru.

Uzņemtos fotoattēlus būs iespējams saņemt elektroniski – zibatmiņā vai e-pastā. Fotografēšanās, kā vienmēr, ir bezmaksas. Savukārt, ja kādam būs vēlme uzņemtās fotogrāfijas izdrukāt, to būs iespējams par atsevišķu samaksu izdarīt Ventspils Digitālajā centrā.

Dalībai fotostūrītī nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 63607607 vai ierodoties klātienē Ventspils Digitālajā centrā. Pieteikšanos neatlieciet uz pēdējo brīdi, jo vietu skaits ir ierobežots!