Runās par sociālo uzņēmējdarbību un IKT izmantošanu sociālajā jomā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Runās par sociālo uzņēmējdarbību un IKT izmantošanu sociālajā jomā

Ventspils Digitālais centrs aicina uz pasākumu Ventspils #TechUP, kas notiks otrdien, 17. septembrī, plkst. 18:00 Ventspils Augstskolā, Inženieru ielā 101a, D korpusa pagrabstāvā.

Kā jau citos pasākumos tika runāts, informāciju un komunikāciju tehnoloģijas, t.sk. digitālie risinājumi tiek izmantoti ļoti daudzās nozarēs – šoreiz runāsim par sociālo jomu. Pieredzē dalīsies Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas pārstāve, kas pastāstīs par to, kas gan pēc būtības, gan terminiem īsti ir un cik dažāda var būt sociālā uzņēmējdarbība, kā arī uzstāsies praktiskie pieredzes devēji - uzņēmums un biedrība, kuri ikdienā nodarbojas tostarp ar sociālo uzņēmējdarbību.

Pasākuma programma:

  • 17:45 ierašanās;
  • 18:05 Sociālā uzņēmējdarbība un sociālās inovācijas,

(Regita Zeiļa, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija);

  • 18:25 Pieredze, kā īstenot sociālās uzņēmējdarbības inovāciju projektus - atrast savu ceļu tehnoloģiju pielietošanā,

(Marina Petrakova, biedrība “Riga TechGirls”);

  • 18:45 MobilCentrs nākotnes attīstības vīzija izmantojot IKT rīkus, 

(Marina Dimitrova, SIA “MobilCentrs”);

  • 19:05 Uzkodas, informācijas un pieredzes apmaiņa neformālā gaisotnē.

Pasākuma laikā apmeklētāji tiks informēti par Sociālo inovāciju hakatonu, kas norisināsies Kuldīgā 11. – 13. oktobrī. Organizatori - Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija sadarbībā ar Vācijas vēstniecību Rīgā-Deutsche Botschaft Riga (Vācijas vēstniecība Rīgā-Deutsche Botschaft Riga) un British Council Latvia (British Council Latvia). Vairāk informācijas šeit: https://sua.lv/socialo-inovaciju-hakatons-sogad-aicina-uz-kuldigu/.

Pasākumu atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija un starptautiskā organizācija JCI (angļu: Junior Chamber International) Ventspils nodaļa.

Dalība pasākumā ir bez maksas. Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā šeit: http://ejuz.lv/techup3.