Turpinās pieteikšanās Vasaras IT skolas 3. un 4. sesijai | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Turpinās pieteikšanās Vasaras IT skolas 3. un 4. sesijai

Jūnija pirmās divas nedēļas ir gandrīz noslēgušās un bērni aktīvi apmeklējuši Ventspils Digitālā centra Vasaras IT skolas “Tehnoloģiju zeme” nodarbības. IT skolas pirmā sesija tuvojas izskaņai, un tūlīt jau sāksies otrā, toties trešajai un ceturtajai sesijai bērni vēl var pieteikties.

Vasaras IT skolas trešā sesija norisināsies no 1. līdz 12. jūlijam, tā būs veltīta tēmai “Vasara jūrā” un tai iespējams pieteikties līdz 25. jūnijam. Savukārt ceturtā sesija norisināsies no 15. līdz 26. jūlijam par tēmu “Vasara mežā” un tai iespējams pieteikties līdz 9. jūlijam. Katras sesijas ilgums ir 2 nedēļas jeb 10 dienas. Interesenti aicināti reģistrēšanos neatlikt uz vēlāku laiku, jo vietu skaits ir ierobežots. Pieteikties nodarbībām iespējams šeit: www.ej.uz/vasarasskolu2019.

Arī trešajā un ceturtajā Vasaras IT skolas sesijā bērniem būs iespēja darboties ar daudzveidīgām tehnoloģijām, tai skaitā, dažādiem robotiem: Bee-bot, Ozobot, WeDo, Edison, Dash u.c., 3D pildspalvām, programmēt, izmantojot programmas Kodu Game Lab, Scratch, GDevelop5, kā arī veidot dažādas animācijas un dizaina priekšmetus. Tāpat katrā sesijā bērniem tiek piedāvātas tematiski atbilstošas “Minecraft”, video specefektu, prāta spēļu un dronu nodarbības.

Plašāka informācijas pa tālr. 63607607, rakstot uz e-pastu pulcini@ventspils.lv vai Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3.