Ventspils Digitālā centra speciālisti pārņems Instagram kontu | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālā centra speciālisti pārņems Instagram kontu

Lai parādītu Ventspils Digitālā centra ikdienu no cita skatu punkta, sniegtu ieskatu cik dažādi, radoši un enerģiski darbinieki šeit strādā, kā arī lauztu priekšstatus par nozari un centra darbību, Ventspils Digitālais centrs uzsāk jaunu aktivitāti, nododot Instagram kontu darbinieku rokās.

Dažreiz pat neienāk prātā, ka kādu mazu, bet visiem ļoti noderīgu lietu nodrošina Digitālā centra darbinieki, piemēram, īstenojot lielu, pat valsts līmeņa projektu. Vai pat pavisam citādi – nekas slikts nenotiek, jo par to rūpējas kāds no Digitālā centra speciālistiem.

Katru nedēļu kādam no Digitālā centra darbiniekiem tiks uzticēta piekļuve Digitālā centra Instagram kontam. Šīs nedēļas laikā varēs sekot līdzi speciālista darba ikdienai un aktivitātēm, iespējams arī aktivitātēm ārpus darba ikdienas.

Digitālais centrs aicina jau šobrīd pieteikties Instagram sekotājiem @vdcentrs, lai nepalaistu garām interesantākos mirkļus. Sāksim 25. februārī un pirmie, kuriem būs iespēja sekot – Digitālā centra Datorsistēmu un datortīklu administratori: Edgars Šifers un Māris Reboks.