"Vispasaules Drošāka interneta diena" Ventspilī | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

"Vispasaules Drošāka interneta diena" Ventspilī

Par godu “Vispasaules Drošāka interneta dienai” pirmdien, 4. februārī, no plkst. 12:00 līdz 14:00 Ventspils 2. pamatskolā Ventspils skolu 4. klašu audzēkņi piedalīsies pasākumā par drošu interneta vidi, ko organizē Ventspils 2. pamatskola sadarbībā ar Ventspils Digitālo centru.

“Vispasaules Drošāka interneta diena” Ventspilī tiek atzīmēta jau ceturto gadu un šī pasākuma mērķis ir rosināt skolēnu diskusiju par drošības jautājumiem interneta vidē, tādējādi veicinot viņu izpratni par to, kā pasargāt sevi un neapdraudēt citus. Pasākuma ietvaros skolēni pārbaudīs savas zināšanas un veiks uzdevumus ar tehnoloģiju palīdzību, piemēram, veiks šķēršļu trasi ar Dash robotiem.

Savukārt otrdien, 5. februārī, par godu "Vispasaules Drošāka interneta dienai" jaunākie Ventspils Digitālā centra tehnoloģiju pulciņu dalībnieki piedalīsies iekštelpu droša interneta orientēšanās pasākumā mūsdienīgā veidā, izmantojot speciālu programmu.

“Vispasaules Drošāka interneta dienas” mērķis ir informēt bērnus par to, kādam jābūt atbildīgam interneta lietotājam un kā izvairīties no bīstamām situācijām interneta vidē.

Informējam, ka pasākuma “Vispasaules Drošāka interneta diena”  laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.

Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Digitālā centra lapā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.

Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.

Pārzinis: Ventspils Digitālais centrs, Akmeņu iela 3, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: vdc@ventspils.lv.