Spēļu izstrādes darbnīcas Ventspils Digitālajā centrā | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Spēļu izstrādes darbnīcas Ventspils Digitālajā centrā

Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde “Ventspils Digitālais centrs” aicina interesentus piektdien, 13. martā, no plkst. 18:00 līdz plkst. 21:00 piedalīties pirmajā spēļu izstrādes darbnīcā "Versatile Particles" (Unity daļiņu sistēma). Dalība darbnīcā ir bez maksas un tajā piedalīties var ikviens – ar vai bez priekšzināšanām. Šī ir pirmā no kopumā septiņām darbnīcām, kas notiks reizi mēnesī, un tās tiks veltītas dažādām spēļu izstrādes tēmām.

Nodarbību "Versatile Particles" vadīs 2D māksliniece, animatore, spēļu izstrādātāja un Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācijas valdes locekle Laura Vilsone. Speciāliste runās par spēļu izstrādes programmatūras “Unity” daļiņu sistēmu (particle system) un tās plašajām iespējām. Lai piedalītos darbnīcā, dalībniekiem jāņem līdzi savs portatīvais dators vai jāizmanto Ventspils Digitālā centra piedāvātie. Tie, kas izvēlēsies izmantot personīgos datorus, aicināti uzstādīt datorā “Unity” programatūru. To bez maksas iespējams lejuplādēt šeit: www.ej.uz/unity-vdc, izvēloties “Download Unity Hub”.

Interesenti aicināti pieteikties nodarbībām šeit: www.ej.uz/BGI-1, vietu skaits ir ierobežots.

Nodarbības tiek organizētas projekta “Baltijas spēļu izstrādes industrija – Stiprinot reģionālo attīstību” ietvaros.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Ventspils Digitālo centru pa tālr. 63607607, rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv vai Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, Ventspilī.