Digitālo centru varēs satikt Uzņēmēju dienās Kurzemē | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Digitālo centru varēs satikt Uzņēmēju dienās Kurzemē

Ventspils Digitālais centrs aicina apmeklēt uzņēmējdarbības iespēju festivālu “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020”, kas jaunā – kombinētā klātienes un virtuālā – formātā norisināsies 9. un 10. oktobrī Olimpiskajā centrā “Ventspils”. Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties arī ar Digitālā centra daudzveidīgo tehnoloģiju klāstu un piedāvātajām iespējām.

Ventspils Digitālā centra darbība un pakalpojumi interešu izglītības un pieaugušo izglītības jomā ir aktuāli gan ventspilniekiem, gan interesentiem no visas Latvijas. Izstādes apmeklētāji varēs ne tikai uzzināt par Digitālā centra pakalpojumiem, bet arī darboties praktiski ar 3D, robotikas un reklāmdrukas tehnoloģijām.

Festivāla apmeklētājiem klātienē būs iespēja iepazīties arī ar Kurzemes reģiona un citu Latvijas uzņēmumu piedāvājumu. Izstādē pārstāvēti būs Skrundas, Talsu, Tukuma un Ventspils novadi. Ar savu plašo tūrisma piedāvājumu iepazīstinās arī Ventspils pilsēta. Izstādes programma gan klātienē, gan attālināti sniedz ieskatu par reģionā notiekošo, rosina vairāk uzzināt un iepazīt.

Abu dienu garumā pasākumā notiekošajam būs iespējams sekot līdzi tiešsaistē festivāla mājas lapā www.uznemejudienas.lv. Tas ļaus izbaudīt festivāla gaisotni arī tiem, kam līdz Ventspilij mērojams garš ceļš. Tāpat tiešsaistē būs iespējams video formātā aprunāties ar izstādes virtuālajiem dalībniekiem.