Ventspils Digitālais centrs piedāvā diplomdarbu un citu dokumentu iesiešanu | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centrs piedāvā diplomdarbu un citu dokumentu iesiešanu

Tuvojas mācību gada beigas, kas nozīmē, ka pienācis laiks arī bakalaura, maģistra un citu mācību noslēguma darbu iesniegšanai. Ventspils Digitālais centrs arī šogad parūpēsies par diplomdarbu vizuālo noformējumu, piedāvājot iesiešanu cietajos vākos un spirālē.

Iesiešanu cietajos vākos ir nepieciešams rezervēt iepriekš, tāpēc Digitālais centrs ir izveidojis pieteikuma formu ērtākai un ātrākai pasūtījuma izpildei. Klientiem tiek piedāvāta lieliska iespēja augšupielādēt vietnē savu diplomdarbu, norādot vāku krāsu, nepieciešamo apdrukas tekstu un burtu krāsu, saņemšanas datumu un kontaktinformāciju. Tādā veidā klients varēs ierasties Digitālajā centrā jau pēc izdrukāta un iesieta darba, ietaupot savu laiku. Tā kā darbs ir jāiesniedz PDF formātā, pieteikuma formā ir pieejama instrukcija WORD dokumenta saglabāšanai PDF formātā. Esam arī sagatavojuši instrukciju vienmēr aktuālam studentu jautājumam - numerācija sākot no jebkuras dokumenta lapaspuses.

Pieteikuma forma ir jāaizpilda arī tad, ja vēlas rezervēt vākus, nepievienojot diplomdarbu. Šajā gadījumā būs jāveic pakalpojuma priekšapmaksa.

Jāņem vērā, ka iesiešanu cietajos vākos nepieciešams pieteikt vismaz vienu darba dienu, 8 darba  laika stundas, iepriekš.

Cenas dokumentu iesiešanai cietajos vākos un spirālē:

  • Cietajos vākos:
    • ar apdruku - 8,00 EUR;
    • bez apdrukas -  6,00 EUR.
  • Ar spirāli:
    • 1 – 125 lpp. -  1,11 EUR;
    • 126 - 270 lpp. -  1,55 EUR.

Izdruku cenas ir atkarīgas no krāsu noklājuma, ar cenrādi iespējams iepazīties šeit: www.digitalaiscentrs.lv/pakalpojumi.

Iesiešanu cietajos vākos iespējams pieteikt šeit: www.adre.se/iesiesana.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Ventspils Digitālo centru, rakstot e-pastu uz info.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.