Tiešsaistes pasākumā būs iespēja uzzināt par nepieciešamajām IT prasmēm Ventspils IT uzņēmumos un pārprofilēšanos | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Tiešsaistes pasākumā būs iespēja uzzināt par nepieciešamajām IT prasmēm Ventspils IT uzņēmumos un pārprofilēšanos

Ceturtdien, 25. februārī, plkst. 15:30 Ventspils Digitālais centrs aicina piedalīties tiešsaistes pasākumā “Ventspils #TechUP”, kurā šoreiz būs iespējams uzzināt par nepieciešamajām IT prasmēm Ventspils IT uzņēmumos un pārprofilēšanos. Pasākumu būs iespēja vērot tiešsaistē platformā ZOOM.

Pasākumā divu Ventspils IT uzņēmumu pārstāvji stāstīs, kādus darbiniekus meklē, ar kādām prasmēm un izglītību, kā arī, ko viņi piedāvā, lai piesaistītu potenciālos darbiniekus. Pasākumā laikā tiks diskutēts arī par pārprofilēšanos jeb darbības nozares maiņu.

Par šīm tēmām stāstīs un dalīsies pieredzē divi lielākie Ventspils IT uzņēmumi:

  • Uzņēmums “TestDevLab” - savu darbību 2012. gadā uzsāka Ventspilī un šobrīd 270 speciālistu lielā komanda nodrošina programmatūras testēšanas pakalpojumus un produktus gan globālajiem tehnoloģiju milžiem, gan strauji augošiem jaunuzņēmumiem.
  • Uzņēmums “Accenture Latvia” - globāls konsultāciju, tehnoloģiju servisu un ārpakalpojumu uzņēmums, kas Ventspilī darbojas no 2013. gada.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, pasākums tiek organizēts tiešsaistē ZOOM platformā. Dalība “Ventspils #TechUP” ir bez maksas. Interesenti aicināti reģistrēties dalībai pasākumā šeit: www.adre.se/techup20. Pēc reģistrēšanās uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta visa nepieciešamā informācija, lai pieslēgtos tiešsaistes pasākumam. Pasākuma video ieraksts būs pieejams arī Ventspils Digitālā centra Facebook lapā.

Ventspils #TechUp mērķis ir informēt nozares speciālistus un IKT uzņēmumu pārstāvjus par jaunākajām tehnoloģijām, nozares aktualitātēm, kā arī veicināt diskusiju par aktuāliem nozares jautājumiem, kas interesē šaurāku, tehnisko speciālistu, interesentu loku.