Ar Teicamnieku svētkiem noslēgušās Ventspils Digitālās centra tehnoloģiju nodarbības | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ar Teicamnieku svētkiem noslēgušās Ventspils Digitālās centra tehnoloģiju nodarbības

Vasara ir tepat aiz stūra un jau pēc pāris dienām beigsies mācības un sāksies ilgi gaidītais brīvlaiks! Ventspils Digitālais centrs 2021./2022. mācību gadam noslēdzoties, sumināja centīgākos un motivētākos tehnoloģiju nodarbību audzēkņus Teicamnieku svētkos, aicinot čaklākos pulciņu dalībniekus apmeklēt jauno Ventspils zinātnes centru VIZIUM.

Uz Teicamnieku svētkiem tika aicināti tehnoloģiju nodarbību dalībnieki, kurus pulciņu skolotāji ir nominējuši kā teicamniekus - skolēni, kas ir apzinīgi un ar augstu motivāciju apmeklējuši nodarbības, bijuši radoši, kā arī izrādījuši  iniciatīvu un aktīvi sadarbojušies ar skolotāju un pārējiem grupas biedriem. Teicamnieki ir skolēni, kuri izdara vairāk, nekā no viņiem tiek prasīts.

Ventspils Digitālā centra Teicamnieku svētki tika organizēti jau piekto reizi septiņu nodarbību pastāvēšanas gadu laikā. 2021./2022. mācību gada nobeigumā tika sumināti 86 teicamnieki: 50 skolēni 6-gadnieku - 4. klašu grupā, bet 36 dalībnieki 5.-12. klašu grupā. Teicamnieku vidū vairāk nekā puse no skolēniem apmeklē Digitālā centra pulciņus vismaz divus gadus, bet ir arī teicamnieki, kuri pulciņus apmeklējuši un teicamnieka apliecības saņēmuši 4, 5, pat 7 gadus pēc kārtas. Savukārt 16 skolēni saņēma ne tikai vienu teicamnieku apliecību par labu darbu vienā pulciņā, bet divas un pat trīs apliecības, tādējādi tika sumināti kā izcilnieki par sasniegumiem 2 un 3 pulciņos.

Teicamnieki saņēma nelielas piemiņas dāvaniņas, taču kā pārsteiguma balva bija iespēja kā vieniem no pirmajiem darboties zinātnes centra VIZIUM eksponātu zālē un pašiem izmēģināt daudzveidīgo ekspozīciju piedāvājumu, kā arī satikt cilvēkus, kas strādāja pie ekspozīcijas izveides un redzēt, kā tiek pabeigti pēdējie darbi eksponātu zālē.

Arī vasarā skolēnus sagaida dažādas interesantas un daudzveidīgas aktivitātes, par kurām būs parūpējies jaunais zinātnes centrs VIZIUM! Lai nepalaistu garām informāciju par to, kas šovasar sagatavots skolēniem, aicinām skolēnus un vecākus sekot līdzi VIZIUM aktualitātēm sociālo tīklu kontos Facebook un Instagram (@viziumventspils) un mājaslapā www.vizium.lv!