Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu Latvijas skolēnu pieteikties attālinātām tehnoloģiju nodarbībām | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu Latvijas skolēnu pieteikties attālinātām tehnoloģiju nodarbībām

Atsākoties skolas gaitām, Ventspils Digitālās centrs aicina ikvienu 5. – 12. klases skolēnu pieteikties attālinātām tehnoloģiju nodarbībām, kas norisināsies visu mācību gadu. Skolēniem būs iespēja, neizejot no mājām, apgūt mājas lapu izstrādi, programmēšanu, spēļu izstrādi un citas prasmes, kas būs noderīgas gan hobija līmenī, gan kā pamats nākotnes profesijas izvēlē.

Tehnoloģiju nodarbībās skolēniem būs iespēja apgūt dažādus tiešsaistes rīkus un programmas, piemēram, Blender, Roblox Studio, kā arī iemācīties programmēt ar HTML, CSS un JavaScript. Šogad skolēniem piedāvātas 6 nodarbības, kas tiks organizētas dažādiem vecuma posmiem, un tos vadīs aizrautīgi, zinoši un draudzīgi pasniedzēji. Nodarbības norisināsies attālināti, sniedzot iespēju piedalīties ikvienam skolēnam Latvijā un pasaulē – nepieciešams vien interneta pieslēgums, dators un latviešu valodas zināšanas.

Digitālā centra tehnoloģiju nodarbības attālināti 2022./2023. mācību gadā:

  • 3 dimensiju (3D) datorgrafikas skola (5. – 12. klase);
  • 3D spēļu izstrādes skola (5. – 12. klase);
  • Spēļu programmēšanas skola (5. – 9. klase);
  • Mājas lapu programmēšanas skola  (9. – 12. klase);
  • Spēļu izstrādes skola (9. - 12. klase);
  • Programmēšanas projektu skola (10. – 12. klase).

Digitālā centra tehnoloģiju nodarbību apraksti un grafiks pieejams šeit: www.adre.se/grafiksattalinati.   

Dalības maksa par nodarbībām ir 120 EUR par mācību gadu. Dalības maksu ir iespējams veikt vienreizējā maksājumā, kā arī dalītā maksājumā 60 EUR semestrī, pieteikuma anketā norādot vēlamo maksāšanas veidu. Nodarbības notiek reizi nedēļā, izņemot skolēnu brīvlaikos.

Reģistrēties nodarbībām iespējams aizpildot anketu: www.adre.se/pieteiktiesnodarbibam.  Nodarbības sāksies 19. septembrī. Nodarbības notiek latviešu valodā.

Neskaidrību gadījumā sazināties ar Bērnu un jauniešu izglītības programmu vadītāju Gunu Stepiņu pa tālr. 28632351, e-pasts: guna.stepina@ventspils.lv.