Notiks Tehnoloģiju pēcpusdiena jauniešiem un vecākiem “Izklaidējošs laiks digitālajā vidē ar pievienoto vērtību” | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Notiks Tehnoloģiju pēcpusdiena jauniešiem un vecākiem “Izklaidējošs laiks digitālajā vidē ar pievienoto vērtību”

Ventspils Digitālais centrs aicina jauniešus un vecākus piedalīties tiešsaistes nodarbībā, kur tiks apskatīti veidi, kā lietderīgi pavadīt laiku digitālajā vidē, kādas datorspēles, aplikācijas un vietnes ir ne tikai izklaidējošas, bet arī izglītojošas, ko ņemt vērā un no kā izvairīties, pavadot laiku tiešsaistē, tāpat tiks apskatīti YouTube satura veidotāji, kuri cenšas ne tikai izklaidēt, bet arī izglītot.

Tehnoloģiju pēcpusdiena jauniešiem un vecākiem “Izklaidējošs laiks digitālajā vidē ar pievienoto vērtību” norisināsies tiešsaistes platformā Zoom trešdien, 12. jūnijā, plkst. 17.30. Pieteikties iespējams, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/jauniesiemunvecakiem. Dalība nodarbībā ir bez maksas!

Tehnoloģiju pēcpusdienas saturs:

  • izklaidējošas un izglītojošas vietnes internetā;
  • vērtīgas datorspēles;
  • tehnoloģiju gigantu nevēlamais saturs;
  • YouTube satura veidotāji.

Nodarbību vadīs pasniedzējs Ģirts Edvarts Stepiņš, Mg. Art., Foto, Video, 3D modelēšanas un spēļu veidošanas pasniedzējs Ventspils Digitālajā centrā un Liepājas Universitātē. Lai piedalītos apmācībās, nepieciešams dators, interneta pieslēgums un pieeja konferenču programmai Zoom.

Papildu informācija Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607. Aktuālā informācija par Digitālā centra piedāvājumu pieejama sociālajos tīklos Facebook un Instagram @vdcentrs, kā arī mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv.