Ventspils Digitālais centra aicina skolēnus no visas Latvijas piedalīties attālinātajās tehnoloģiju nodarbībās | Ventspils Digitālais Centrs

Jaunumi

Ventspils Digitālais centra aicina skolēnus no visas Latvijas piedalīties attālinātajās tehnoloģiju nodarbībās

Ventspils Digitālās centrs aicina 5. – 12. klašu skolēnus, kā arī tehnikumu un profesionālo vidusskolu audzēkņus no visas Latvijas, piedalīties attālinātajās tehnoloģiju nodarbībās, kas sniedz iespēju apgūt dažādas digitālās prasmes neatkarīgi no atrašanās vietas.  Nodarbības notiek katru nedēļu, visu mācību gadu!

Šajā mācību gadā Ventspils Digitālais centrs piedāvā izvēlēties kādu no 8 attālinātajām tehnoloģiju nodarbībām, kur skolēni varēs apgūt digitālo mākslu, dažādas programmas mākslas darbu un video izveidei, 3D modelēšanu, spēles vides un animācijas filmas izveidi, digitālo tēlniecību, multimediju prasmes, spēļu programmēšanu, fotoattēlu apstrādi, animētu reklāmu izveidi, video montāžu, mājaslapu programmēšanu, mākslīgā intelekta rīku izmantošanu, mājaslapu serveru veidošanu, kā arī daudz dažādu citu noderīgu prasmju.

Nodarbības norisināsies attālināti tiešsaistes platformās Zoom un Moodle, sniedzot iespēju piedalīties ikvienam skolēnam Latvijā un pasaulē – nepieciešams vien interneta pieslēgums, dators un latviešu valodas zināšanas.

Digitālā centra tehnoloģiju nodarbības attālināti 2023./2024. mācību gadā:

  • Digitālās mākslas skola (5. - 6. klase)
  • 3D datorgrafikas skola (5. – 12. klase)
  • 3D spēļu izstrādes skola (5. – 12. klase)
  • Datorgrafikas skola (7. – 9. klase)
  • Spēļu programmēšanas skola (7. – 12. klase)
  • Mājas lapu programmēšanas skola (9. – 12. klase) 
  • Mākslīgā intelekta skola (10. – 12. klase)
  • Programmēšanas projektu skola (10. – 12. klase)

 

Digitālā centra attālināto tehnoloģiju nodarbību apraksti un norises grafiks pieejams šeit: www.adre.se/grafiksattalinati2023.

 Dalības maksa par nodarbībām ir 184.05 EUR par mācību gadu. Dalības maksu ir iespējams veikt vienreizējā maksājumā, kā arī sadalīt divās daļās: 1. semestrī 79,76 EUR, 2. semestrī 104,29 EUR,  pieteikuma anketā norādot vēlamo maksāšanas veidu. Nodarbības notiek reizi nedēļā, izņemot skolēnu brīvlaikos.

Reģistrēties nodarbībām iespējams aizpildot anketu: www.adre.se/pieteiktiesnodarbibam2023. Nodarbības sāksies 18. septembrī. Nodarbības notiek latviešu valodā.

Neskaidrību gadījumā sazināties ar Bērnu un jauniešu izglītības programmu vadītāju Gunu Stepiņu pa tālr. 28632351, e-pasts: guna.stepina@ventspils.lv.